Ann Verhelle

Het begon allemaal 8 jaar geleden, in 2014, kennismaking met de eerste fotoclub in Lendelede, het volgen van fotografie module’s en een aantal leuke workshops achter de rug.

Fotografie wordt mijn passie en houdt me creatief bezig in mijn vrije tijd.

Begin dit jaar, in 2022, toegetreden in een tweede fotoclub “Harelbeekse fotovrienden” een uitdaging om ook andere technieken aan te leren en te kunnen waarmaken samen met leuke fotouitstappen.

Ik hou van fijne ontmoetingen en vriendschap, de natuur, reizen, wandelen, fietsen en schoonheid in al zijn vormen.

Dit jaar, in 2022, heb ik twee leuke fotografiereizen achter de rug met natuurfotograaf Tom Linster “La Brenne” in het voorjaar en “de Vogezen” in het najaar, vergezeld met Sam Mannaerts als tweede natuurfotograaf.

De wereld wordt ruimer en gaat open. Vroeger keek ik anders naar de natuur. Nu zie ik in alles een onderwerp om te fotograferen. Een mooie foto is een gedicht zonder woorden maar dan geschreven in schaduw en licht.

Ann Verhelle, Woonplaats Heule

Camera Fujifilm XT-3

Actief lid “Lendeleedse fotovrienden”, “Harelbeekse fotovrienden”, “Koninklijke St. Lucasgilde” Kortrijk