Jeffrey Van Daele te gast bij SOBEKA Fotoclub

SAVE THE DATE: 2 juni 2023 om 19u30

Jeffrey Van Daele te gast bij SOBEKA Fotoclub

Jeffrey Van Daele voorstellen is een open deur intrappen bij natuurfotografen. Als een veel gevraagd beroepsnatuurfotograaf kijkt hij met open vizier naar het brede spectrum, natuur betekent voor hem zowel landschap als fauna én flora. Kleur voert de hoofdtoon maar zwart-wit wordt steeds om de arm gehouden als het beeld daarom vraagt en er sterker door wordt.

Jeffrey is ook actief als reisbegeleider van fotografiereizen naar exotische bestemmingen waarbij, je raadt het al, ‘natuur’ de eindbestemming is.

Zijn achtergrond als lesgever komt goed van pas bij zijn lezingen voor groepen. Tijdens die lezingen overloopt hij als een begenadigd verteller het ganse creatieproces van voorbereiding over opname tot postproductie en tegelijk erbij vertelt welk fotomateriaal en andere must have’s hij natuurfotograaf meeneemt. Licht bepakt reizen is als natuurfotograaf vaak van belang, zelfs al ligt de eindbestemming dicht bij het eigen huis.

Jeffrey komt op vrijdag 2 juni 2023 met zijn lezing “Mijn natuurfotografie” naar SOBEKA Fotoclub en wij nodigen u daar graag bij uit.

Plaats van afspraak: lokaal van SOBEKA Fotoclub in het O.C. De Brug, Otegemstraat 238/3 om 19u30.

Inkom: € 5,00

Inschrijven gebeurt door een mail te sturen naar sec@sobekafotoclub.be en tegelijk € 5,00 over te schrijven op rekening BE29 4687 1216 4164 van SOBEKA Fotoclub met vermelding “Jeffrey Van Daele”. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot de capaciteit van de zaal.