MODEFOTOGRAFIE ICOON
PETER LINDBERGH

https://peterlindbergh-brussels.com/nl

MODEFOTOGRAFIE ICOON

PETER LINDBERGH GELOOFDE DAT ‘SCHOONHEID DE MOED IS OM JEZELF TE ZIJN’. DEZE VISIE VINDEN WE TERUG IN ZIJN MEMORABELE FILMISCHE ZWART-WIT BEELDEN, DIE EEN BLIJVENDE INVLOED HEBBEN GEHAD OP DE MODEFOTOGRAFIE. TIJDENS ZIJN INDRUKWEKKENDE CARRIÈRE WERKTEN TALRIJKE GROTE MODEMERKEN EN TIJDSCHRIFTEN SAMEN MET LINDBERGH, TERWIJL DE VASTE COLLECTIES VAN KUNSTMUSEA EN PRESTIGIEUZE TENTOONSTELLINGEN OVER DE HELE WERELD TROTS UITPAKKEN MET ZIJN WERK.

LOCATION
VANDERBORGHTGEBOUW, SCHILDKNAAPSTRAAT 50, 1000 BRUSSEL
DATUM
VAN 15 DECEMBER 2022 TOT 14 MEI 2023
WOENSDAG EN DONDERDAG: VAN 11U TOT 19U00
VRIJDAG: VAN 11U TOT 21U
ZATERDAG & ZONDAG: VAN 10U TOT 19U

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *